11 Aralık 2014 Perşembe

,   |  No comments  |  

İŞİD den dehşete düşüren kadın köle rehberi

Okuyunca kanınız donacak ürpereceksiniz

Terör örgütü IŞİD yayınladığı fetva ile yine dehşet yarattı. Söz konusu fetva seks kölelerine nasıl davranılması gerektiğine dair bir rehber. Ayrıntılarsa inanılır gibi değil.

Ortadoğu Medya Araştırma Enstitüsü'nün tarafından çevrilerek yayınlanan söz konusu bildiri 3 Aralık tarihinde yayınlandı. Bildirinin amacı IŞİD militanlarına Yezidi kölelere nasıl davranabileceklerini anlatmak.

"Esir ve Köle Alımı üzerine Sorular ve Cevaplar" adındaki bildiride Müslüman olmayan kadınların kölelik statüsü onaylanıyor. Bildiride  "Yakalanıp islami düzene getirilen kafir kadınlar size helal kılınmıştır." deniyor.

Bildiriye göre Eğer kadın bakireyse, sahibi onunla anında cinsel ilişkiye girebilir. Ancak bakire değilse, rahmi temizlendikten sonra cinsel ilişki olabilir. Dehşete düşüren bir diğer ayrıntıya göre köle eğer henüz ergenliğe ulaşmamışsa onunla cinsel birleşme yasak ancak tam bir cinsel birleşme olmadan köleden faydalanmaları mümkün.

Bildiride, "Bir kadın köleyi terbiye etmek için dövmeye izin verilebilir, ancak keyfen veya işkence amacıyla dövmeye müsaade edilmez. Bununla birlikte, kölenin yüzüne vurmak da yasaktır." bilgisi de yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder